Τρέχουν να προλάβουν για Κρισάντους στην ΑΕΚ!
Τρέχουν να προλάβουν την διορία των μεταγραφών στην ΑΕΚ. Όχι για κάποια νέα προσθήκη, αλλά για την αποχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους απ’το ρόστερ.
Έπειτα από πιέσεις των κιτρινόμαυρων ο Νιγηριανός έδωσε τελικά θετική απάντηση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πονφεραντίνα. Ο σύλλογος της Segunda Division, όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, κατέθεσε συμφέρουσα πρόταση τόσο για την Ένωση όσο και για τον παίκτη, ο οποίος παρουσιαζόταν διστακτικός.
Τελικά, τις τελευταίες ώρες τα «γύρισε» και πλέον η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους Ισπανούς. Μοναδικός αντίπαλος πλέον για να χαλάσει η μεταγραφή είναι χρόνος, αφού δεν είναι σίγουρο, πως οι δύο πλευρές θα προλάβουν πριν το τέλος της διορίας.











