Τρεις αγωνιστικές στον Αθανασιάδη
Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε τελικά η Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας τον Στέφανο Αθανασιάδη για την αγκωνιά του στον Χαντάκια, που οδήγησε στην αποβολή του από τον Καλογερόπουλο στο ματς με τον Παναιτωλικό. Παρότι δεν ήταν αρχηγός του Δικεφάλου, ο Αθανασιάδης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές γιατί η αγκωνιά του χρεώθηκε ως “χτύπημα με πρόθεση”.
Ο Κλάους έχασε το ματς με την ΑΕΛ και θα χάσει και τα δύο επόμενα, δηλαδή την αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική με τον Αστέρα στην Τούμπα την Κυριακή και τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια την ερχόμενη Πέμπτη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση (μάλλον θα εκδικαστεί την Τετάρτη) με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες να είναι παρών ο διεθνής επιθετικός στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Τέλος, στον Αθανασιάδη επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ.











