«Τρελάθηκε» ο Κολάσο με την πρόκριση της Αργεντινής (vid)

Ο μεταγραφικός στόχος του Άρη, Νικολάς Κολάσο, βούτηξε με τα ρούχα στην πισίνα μετά τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής επί της Νιγηρίας.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο 28χρονος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής είναι ο βασικός στόχος του Άρη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, επί του παρόντος όμως οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε θέση αναμονής, γνωρίζοντας ότι η βασική επιλογή του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στη χώρα του και να συνεχίσει την καριέρα του στη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Περιμένοντας τις εξελίξεις επί της υπόθεσής του, ο Κολάσο παρακολουθεί την Αργεντινού στο Μουντιάλ και «τρελάθηκε» με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η σύζυγός του, αποτύπωσε εξάλλου τη στιγμή της βουτιάς του στην πισίνα με τα ρούχα και ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter.

 

Πηγή: gazzetta.gr