Τσάκα – γκολ στο Ομορφοχώρι!
Σημαντική νίκη πέτυχε ο σύλλογος του Ομορφοχωρίου απέναντι στον Π.Ο.Ελλασόνας με σκορ 3 – 0 και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από το γήπεδο του Ομορφοχωρίου και έφυγαν με άδειες βαλίτσες από το γήπεδο με αποτέλεσμα για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι να μην έχουν σημειώσει βαθμό αλλά και να συνεχίζουν χωρίς να έχουν συγκεντρώσει βαθμό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ.
Στο 49ο λεπτό ο Στέλιος Χριστοδούλου για τους γηπεδούχους εκτέλεσε ένα κόρνερ με την μπάλα να πηγαίνει απευθείας στο τέρμα του Κλεισιάρη και να χτυπά το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο επόμενο λεπτό το Ομορφοχώρι άνοιξε το σκορ αφού μετά από ωραίο συνδυασμό του Γκόλαντα και του Ρουμελιώτη, ο τελευταίος με πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή κέρδισε τον Κλεισιάρη και έκανε το 1 – 0 για την ομάδα του.
Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Άρη Καπετάνιο να πραγματοποιεί μία έξοχη ενέργεια από τα αριστερά και με την σέντρα του να βρίσκει το κεφάλι του Τσακαβίτη με τον κεντρικό μέσο του Ομορφοχωρίου από κοντά με κεφαλιά να κάνει το 2 – 0.΄
Το τελικό 3 – 0 για την Δόξα Ομορφοχωρίου διαμόρφωσε ο Τσακαβίτης όπου σημείωσε με κοντινή προβολή ένα γκολ – ποίημα μετά από σέντρα του Ρουμελιώτη.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Ομορφοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καπετάνιος Γ., Τσακαβίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Γκόλαντας (90′ Χριστοδούλου Ρ.), Χριστοδούλου Στ. (82′ Ιορδανίδης), Ανδρώνης (46′ Βιλανάκης Γ.), Καπετάνιος Α., Ρουμελιώτης, Καραγιαννόπουλος, Μωραΐτης.
ΠΟΕ (Θοδωρής Στεργιάδης): Κλεισιάρης, Ζυγορογεώργος, Κουτσογιάννης, Σερμετζίδης, Ζηρδέλης, Βάρνας Σ., Ντούφας, Βάρνας Ν., Αθανασέλος, Κοντοτάσιος, Γκουτζουρέλας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Δεληγιάννη Αλ., Ντούρμα Σ.





















