«Τσαφ – τσουφ»… τα Ταμπάκικα!

Ποιος θα σταματήσει φέτος τους Αμπελόκηπους; Πάντως, δεν σταμάτησαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ραψάνης, όπου επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 3 – 0 και συνεχίζουν στην κορυφή παρέα με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Σε πέντε επίσημα παιχνίδια (κυπέλλου και πρωταθλήματος), το συγκρότημα του Άκη Ταυλαρίδη έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και αυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Δόξα Αρμενίου, με τους «κόκκινους» να πραγματοποιούν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για την φετινή σεζόν.

Με το σημερινό τρίποντο απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης, οι Αμπελόκηποι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας έξι βαθμούς μαζί με την ομάδα του Χειμαδίου, ενώ το σύνολο του Αλέκου Μπατσαρά βρίσκεται στην έκτη θέση με τρεις βαθμούς.

Το σκορ για τους Αμπελόκηπους άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Γιώργος Μπλάνας με κοντινή προβολή που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0 – 1, μετά από ωραίο συνδυασμό που είχε με τον Γιάννη Μπίμπα.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το σκορ στο 37ο λεπτό, όταν ο Ντε Λα Ρόσα έστησε την μπάλα από τα τριάντα περίπου μέτρα της εστίας των γηπεδούχων και με ένα «κεραυνό», δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σδούγκα κι έτσι έκανε το 0 – 2 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και στο 68ο λεπτό, το σύνολο του Άκη Ταυλαρίδη «κλείδωσε» το ματς, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιώργου Μπλάνα που με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γιάννη Μπίμπα, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Σδούγκα και διαμόρφωσε το τελικό 0 -3.

Αμφότεροι και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, καθώς οι μεν φιλοξενούμενοι… “έχασαν” στο 44′ τον Ντε Λα Ρόσα με κόκκινη κάρτα, ενώ οι δε γηπεδούχοι τον Κούμε στο 71ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Συνθέσεις

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δημ., Βάσσος, Αγγελίκος (55′ Γκαραγκούνης Ντ.), Κουτσάκης, Κούμε, Σινάν Τζ. (46′ Μπούρος), Σινάνι Β., Κατσιαμάκας.

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Κυργιάκης, Μαυροδήμος, Ποντίκας, Τσάκε Εν., Γούτος, Ραχωβίτης, Μπίμπα (88′ Μπαμπατζάς), Μπλάνας Γ. (77′ Βαγιούλης), Μπλάνας Ν., Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β (80′ Τριτάρης Αχ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρεντόπουλος, Ζαχαρός, Κοντοβασίλης Ν.