Τσεκάρει Μπεντεμπκά ο Πανιώνιος (vid)

Οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου Αλγερινού ανασταλτικού μέσου

Δεδομένη θεωρείται για τον Πανιώνιο η απόκτηση ενός παίκτη στον άξονα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίε οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν την περίπτωση του Σοφιάν Μπεντεμπκά. Πρόκειται για τον 25χρονο «κόφτη» της Χουσεϊν Ντέι, της οποίας αποτελεί «γέννημα-θρέμα» και συνολικά μετρά  σε όλες τις διοργανώσεις 147 ματς και 13 γκολ με την φανέλα της. 
 
Μάλιστα πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Αλγερίας (25 συμμετοχές/5 γκολ) και για αυτό τους τελευταίους μήνες έχει «μονιμοποιηθεί» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (ήταν ένας από τους τρεις παίκτες άνω των 23 ετών που είχαν οι Αλγερινοί στην αποστολή τους και έπαιξε σε όλα τα ματς). Η ανοδική του πορεία αποτυπώνεται στο ότι πριν 2 σεζόν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας κάτω των 23 ετών και σταδιακά έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό όνομα στη πατρίδα του. 
 
Ο νεαρός αναμένεται άμεσα στη χώρα μας ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να φανεί αν θα «τρέξει» η περίπτωσή του. 
 
 

Πηγή: gazzetta.gr