Τσιγαρίδας: «Δεν ερχόμαστε για εκδρομή»
Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτελέσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ηρακλή, εξέφρασε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis ο τεχνικός του Φωκικού Λεωνίδας Τσιγαρίδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis:
«Εμείς θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ νομίζω πως θα είναι οι δυο ομάδες που θα ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα. Το δύσκολο για τον Ηρακλή είναι να κρατήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος την ομάδα φορμαρισμένη για τα πλέι οφ. Ο Νίκος είναι καλός προπονητής και καλό παιδί και έχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω όμως πως εμείς αύριο θα παλέψουμε, δεν ερχόμαστε εκδρομή».
Για το αν θα ήθελε να ανέβει ο Ηρακλής:
«Θα ήθελα να ανέβει ο Ηρακλής και αν γίνεται να πάρει και το Κύπελλο. Πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής γιατί αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς τον Ηρακλή, τον Άρη και την ΑΕΚ το πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο…».











