Οι παίκτες της «αρκούδας» δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν και να τραγουδούν, μετά την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές Ευρώπης.
Τα συνθήματα διέκοψε ο Δημήτρης Ιτούδης με την ομιλία του, καθώς είπε: «Παιδιά, πολλά συγχαρητήρια, αλλά θα τα πούμε αυτά μετά. Το θέμα είναι ότι ο κύριος Βατούτιν θα πρέπει να σκεφτεί το σίκουελ. Πρέπει να κάνουμε ταινία γι’ αυτό. Τα καταφέρατε, γαμώτο! Είμαι ευλογημένος που έχω τόσο μεγάλους παίκτες και πρωταθλητές, χωρίς ο καθένας να κοιτάζει το συμφέρον του. Σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου».
Το λόγο πήρε ο αρχηγός Κάιλ Χάινς μετά, που είπε: «Σας το είπα και παλιά, αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα πανηγυρίσουμε εδώ».











