Τυπικό κώλυμα με Μπουσινάκη
Μπορεί ο Περικλής Μπουσινάκης να έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα της ΑΕΛ, ωστόσο για λίγες ώρες φάνηκε να δημιουργείται πρόβλημα σχετικά με την μετακίνησή του στους “βυσσινί”. Σε σημείο μάλιστα που η μεταγραφή του να βρίσκεται στον αέρα!
Συγκεκριμένα, από την Αναγέννηση Καρδίτσας άφηναν να εννοηθεί ότι ο παίκτης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Παρ΄όλα αυτά, από το περιβάλλον του παίκτη κατέστη σαφές, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Στην πραγματικότητα, ο Περικλής Μπουσινάκης έχει στα χέρια του το χαρτί της αποδέσμευσής του από την περασμένη Παρασκευή και ο λόγος για τον οποίο η ΑΣΑ πήγε να του δημιουργήσει πρόβλημα, ήταν επειδή η αποχώρησή του από την Καρδιτσιώτικη ομάδα, δεν έγινε και με τον καλύτερο τρόπο.











