Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο 57χρονος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε γι’ ακόμα μία φορά ατομική απόδοση ποδοσφαιριστή του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κακή απόδοση που είχε ο Ντομπελέ στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας χαρακτηριστικά «στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαμε παίκτη στο κέντρο» για να συνεχίσει λέγοντας: «φυσικά δεν πρόκειται να μιλήσω για τον Ολιβερ Σκιπ, ο οποίος είναι 19 ετών και έχει παίξει μόνο δύο ώρες τις τελευταίες ημέρες. Δεν θα τον κριτικάρω. Αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την εμφάνιση του Ντομπελέ. Ξέρω πως η Premier League, είναι δύσκολη και ότι πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν όταν έρχονται από άλλο πρωτάθλημα. Αλλά ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα πρέπει να μας προσφέρει περισσότερα στους αγώνες».
Ο Ντομπελέ όμως δεν είναι ο πρώτος παίκτης, ο οποίος κριτικάρεται από τον Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο παρελθόν έχει μιλήσει ανεπανάληπτες φορές για αποδόσεις παικτών του.
Για τον Τζόε Κόουλ (Τσέλσι) 2004: «Οταν σκόραρε, το παιχνίδι μετά τελείωσε γι’ αυτόν. Μετα από αυτό χρειαζόμουν 11 παίκτες για την άμυνα και είχα μόνο 10».
Για τον Ρικάρντο Καρβάλιο (Τσέλσι) 2005: «Ο Καρβάλιο φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει μερικά πράγματα. Ισως θα πρέπει να κάνει ένα IQ τεστ ή να εξεταστεί από γιατρούς».
Για τον Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης) 2013: «Ο Πέπε έχει ένα πρόβλημα. Κι αυτό λέγεται Ραφαέλ Βαράν. Αυτή είναι η ιστορία. Δεν είναι εύκολο για έναν 31χρονο με εμπειρία να χάνει τη θέση του από έναν 19χρονο. Η ζωή του Πέπε άλλαξε».
Για τον Αζάρ (Τσέλσι) 2014: «Ο Εντεν είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν θα θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα. Είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που δεν θα κοιτάξει πίσω και θα τρέξει για τη ζωή του».
Για τον Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 2017: «Εχει πολλά προσόντα για να γίνει ένας καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Σε ένα ματς έκανε ότι του έλεγα γιατί ήταν από την πλευρά μου. Αν ήταν από την άλλη μεριά, θα βλέπαμε κάτι άλλο».











