Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ ο Σαρδέλης

Ο Γιάννης Σαρδέλης έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής της Κ-20 που υπογράφει αυτό το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε τη Δευτέρα ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Σαρδέλης, που προέρχεται από την Κ-20 του συλλόγου και έτσι έγινε ο έβδομος παίκτης της Ένωσης που γίνεται επαγγελματίας το φετινό καλοκαίρι. Είχαν προηγηθεί οι Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Τσιβελεκίδης, Σταμούλης, Μπούσης και Μπότος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο Γιάννης Σαρδέλης, μέλος της Κ-20 της ΑΕΚ, υπέγραψε με τη σειρά του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μετά την επιστροφή της από την Πολωνία. Αποτελεί τον έβδομο ποδοσφαιριστή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Γκίνη, Χατζηεμμανουήλ, Τσιβελεκίδη, Σταμούλη, Μπούση και Μπότο. 

Ο Γιάννης Σαρδέλης είναι γεννημένος στις 3/11/2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και εντάχθηκε στην Κ-17, προερχόμενος από την Ακαδημία Πατίστα στην Καλαμάτα. Εχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Εθνικής Νέων, ενώ ήταν μέλος αυτό το καλοκαίρι της Μεσογειακής ομάδας (Κ-18) και αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας. Εχει ύψος 1.71 και βάρος 66 κιλά.

Πηγή: gazzetta.gr