Υποψήφιος για τον πάγκο της Χάμιλτον ο Γκατούζο

Οι «Ακαδημαϊκοί» μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Άλεξ Νιλ έχουν δεχθεί τουλάχιστον 50 αιτήσεις για την θέση του πρώτου προπονητή.

Για την ώρα χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτελεί ο σέντερ μπακ Μάρτινγ Κάνιννκ, έχοντας στον πλευρό τον Φράνκι ΜακΑβόι με τον τελευταίο όμως να έχει συμφωνήσει με τη Νόριτς.

Ο Ρίνο Γκατούζο μετά την βραχεία θητεία του στον ΟΦΗ βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον σκωτσέζικο σύλλογο.

Η σύζυγος του πρώην παίκτη της Μίλαν είναι από την Γλασκώβη, ενώ στο παρελθόν ο Ιταλός φόρεσε τη φανέλα της Ρέιντζερς.Ο πρόεδρος της Χάμιλτον, Ρόνι ΜακΝτόναλντ αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τον Γκατούζο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «Ακαδημαϊκών».