Φέρνει Στόικα η Βέροια

Στο πρόσωπο του Στέφαν Στόικα φαίνεται πως βρήκαν οι άνθρωποι της Βέροιας τον αντικαταστάτη του Τον Κάανεν. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την Τρίτη πως έχει συμφωνήσει με προπονητή και ο Γιώργος Αρβανιτίδης αποκάλυψε στην τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr πως πρόκειται για τον 46χρονο Ρουμάνο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον σύλλογο της Ημαθίας από το 1996 μέχρι το 1999 και από το 2000 έως το 2001.

Μάλιστα, τη σεζόν 2003-2004 ήταν και πάλι στον πάγκο της Βέροιας, ενώ τώρα προπονεί την Μιλσάμι από τη Μολδαβία. Ωστόσο, ο Αρβανιτίδης ξεκαθάρισε ότι ο Στόικα θα έρθει εντός των επόμενων ημερών για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, περιμένουμε τον Στόικα τις επόμενες μέρες στη Βέροια για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα», ήταν τα λόγια του μεγαλομέτοχου της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr