Ο Φαν Πέρσι σχολίασε την χθεσινή αναμέτρηση (20/2) από κοινού με τον επίσης πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίον.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Έπαιξα στην Τουρκία, όπου η ατμόσφαιρα στα γήπεδα είναι πανομοιότυπη με των ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός εντός έδρας λόγω και της ώθησης που του δίνουν οι οπαδοί του και θεωρώ υπέροχο πως η ομάδα έφυγε από τον Πειραιά με τη νίκη».
O παλαίμαχος Ολλανδός άσος αναφέρθηκε και στην ασίστ του Σακά στον Λακαζέτ.
«Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Ντένις Μπέργκαμπ και ο Πολ Σκόουλς συνήθιζαν να δίνουν τέτοιες ασίστ. Είναι σαν να διατάζεις έτσι τον επιθετκό σου να μπει στη μεγάλη περιοχή. Ήταν πάσα παγκόσμιας κλάσης που την έκανε να φανεί εύκολη ενώ δεν ήταν. Μόνο σπουδαίοι παίκτες βγάζουν τέτοιες πάσες.
Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ένα νεαρό παιδί να αρπάζει την ευκαιρία του και να παίζει για το μέλλον του. Τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι ωραίο να τον βλέπεις».











