Φετφατζίδης: “Όχι και Έλληνας Μέσσι”

Συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο περιοδικό, ‘FourFourTwo’ όπου μεταξύ άλλων απαντά και στην σύγκριση που γίνεται μεταξύ αυτού και του Μέσσι.
Την άποψη του πως οι συγκρίσεις του με τον Μέσσι τον κολακεύουν και πως μπορεί να έχει κάποια στοιχεία ίδια με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά οι συγκρίσεις τελειώνουν εκεί. Καθώς πιστεύει πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτού και του καλύτερου παίχτη στον κόσμο στην πραγματικότητα.
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του νεαρού άσσου:
“Από το 2009 που ο Ζίκο του έδωσε την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 είχε βρεθεί στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και αποκαλούνταν ο “Ελληνας Μέσι”.
“Είναι πολύ ωραίο, πολύ κολακευτικό, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο του κόσμου, δεν μπορεί να προσεγγιστεί από κανέναν. Υπάρχουν πράγματα στο ρεπερτόριο του Μέσι, που νιώθω πως μπορώ να κάνω, αλλά, διάολε, αυτό απέχει πολύ από το να με συγκρίνουν μαζί του”.
“Κάθε ποδοσφαιριστής προφανώς θα προτιμούσε να βασίζεται περισσότερο στο ένστικτό του και στον αυθορμητισμό του. Πλέον, όμως, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται έτσι. Πρέπει να δουλεύεις χωρίς την μπάλα, να δουλεύεις για το καλό του συνόλου. Δεν γίνεται να κερδίζεις χωρίς να τα κάνεις αυτά, δεν γίνεται να κερδίσεις αν δεν γίνεις μέρος της τακτικής, του σχεδίου και της φιλοσοφίας της ομάδας σου”.”











