Τέσσερις ημέρες πριν από το δυνατό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» θα βρεθούν στην Ρουμανία για ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κλουζ στην «Sala Polivalenta» και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «ο πρωταθλητής Ελλάδας έρχεται για το πιο σημαντικό ματς που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Καταλανός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υποχρεώσεις των διεθνών με της εθνικές ομάδες.
Meciul anului în baschetul românesc: U-BT Cluj – Panathinaikos BC. Când vine campioana Greciei la Cluj – https://t.co/PKnfWpdXnn pic.twitter.com/vFI7tSma8o
— CjSport.ro (@CjSportRO) 5 Σεπτεμβρίου 2018











