Φιλικό με… φιέστα!
Ένα από τα πιο σημαντικότερα φιλικά της προετοιμασίας της ενόψει και της έναρξης της Super League δίνει σήμερα (Τετάρτη 10/08, 18:45) στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ, υποδεχόμενη την Ξάνθη.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των “βυσσινί” θέλει να δει την ομάδα του πως… κινείται σε ρυθμούς αγωνιστικής ημέρας, ενόψει και της πρεμιέρας στις 20 Αυγούστου κόντρα στην Βέροια. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να “κατεβάσει” μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα ενδεκάδας προσώπων ούτως ώστε να κατασταλάξει στους πιο… έτοιμους για την πρεμιέρα.
Παράλληλα στο σημερινό φιλικό η ΠΑΕ ΑΕΛ θα βραβεύσει την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΛ, έχοντας καλέσει όλους τους συντελεστές της, παραμένοντας όμως άγνωστο για το ποιοί από αυτούς θα παραβρεθούν στην… φιέστα απονομής του Κυπέλλου, μιας και με τους περισσοτέρους η ΑΕΛ έχει… μαλώσει!











