Φλικ: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Φλικ: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Παρά την νίκη στην Μαδρίτη με 2-1 επί της Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα αποκλείσθηκε από τα ημιτελικά του Champions League, με τον Χάνσι Φλικ να δηλώνει πως η ομάδα του, «άξιζε να προκριθεί».

«Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Προφανώς, θα έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος, δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Αλλά είμαι πραγματικά υπερήφανος για την στάση και την νοοτροπία αυτής της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε απογοητευμένοι, προφανώς. Στους δύο αγώνες, νομίζω ότι άξιζε να προκριθούμε στα ημιτελικά. Όλοι είναι λυπημένοι γιατί είναι όνειρο όλων να κατακτήσουν το Champions League. Αλλά πρέπει να αποδεχθούμε αυτό το αποτέλεσμα και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε ξανά στην κούρσα του τίτλου στην La Liga» συνέχισε.

Πηγή: ertsports.gr