Φουλ για Α’1 με παλικαρίσιο διπλό για ΠΑΟΛΑ
Σε ένα παιχνίδι όπου η δύναμη είχε κυρίαρχο ρόλο το Αβέρωφ κατάφερε και απέσπασε τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Θεσσαλικό και την “Πέλα” χάρη στο μοναδικό τέρμα που σημείωσε ο Ταρταμούκας στο 61′ λεπτό της συνάντησης.
Με την νίκη του αυτήν το Αβέρωφ κρατά με νύχια και με δόντια την δεύτερη προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας έχοντας όμως στον νου του την Νίκη Νίκη που ακολουθεί από κοντά.
Από την άλλη η ήττα για τους γηπεδούχους σημάνει έντονο προβληματισμό καθώς και μια ανάσα από την Γ’ ΕΠΣ Λάρισας που εάν δεν προσέξουν δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί προ εκπλήξεως στο τέλος της σεζόν.
Οι Συνθέσεις
Πελασγιώτιδα (Τζουρτζουκλής): Κίος, Τούρκου, Αποστόλου, Τέλιος, Κωστούλας, Τσέλα, Σαλαβέρης, Γελαλής, Ζατζηθεοδώρου, Λαζαρίδης, Αγγέλης.
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Παζιάνας, Κλεισιάρης, Καφές, Ελευθέρογλου, Μάρκου, Γκουτσιούδης, Περδίκης, Παππάς, Φουντάς, Ταρταμούκας, Τσινούδης.
Δαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Ακρίβος, Νίκζας.












