Μπορεί να μην είχαν θεωρητικά κίνητρο να παλέψουν, αφού η άνοδος στην Α’ Κατηγορία χάθηκε, αλλά η Εθνική Κορασίδων δεν τα παράτησε!
Οι παίκτριες του Τάκη Μπακογιώργου επικράτησαν της Ουκρανίας με 53-36 στον μικρό τελικό και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι διεθνείς μας δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα, ειδικά με το επιμέρους 11-29 που έκαναν σε 2η και 3η περίοδο.
Κορυφαία η Παπαδοπούλου με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. Η Μποσγανά είχε 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ και η Κριμίλη 7 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Από τις αντίπαλες, η Κόσματς είχε 14 πόντους και η Κίμπα 11.
Τα Δεκάλεπτα: 12-14, 16-25, 23-43, 36-53.
*Ο λόγος που χάθηκε η άνοδος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι διότι η Λιθουανία έπεσε φέτος από την Α’ Κατηγορία κι επειδή είναι η διοργανώτρια του επόμενου τουρνουά, πρέπει να αγωνιστεί σε αυτό.











