Χάνει Φατιόν

Τις επτά κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα της Super League έφτασε ο Άντονι Φατιόν με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο 16ο λεπτό στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα δηλωθεί να απουσιάσει σε δύο από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές της ΑΕΛ.

Παράλληλα για τους «βυσσινί» την κίτρινη κάρτα του Αριστομένη Κουτσιαύτη αντίκρισαν και οι Άντναν Αγκάνοβιτς (51′) και Αντόνιο Ρέγες (75′).

Στον αντίποδα από πλευράς ΑΕΚ μόλις δύο ποδοσφαιριστές “κιτρινίστηκαν”. Και συγκεκριμένα ο Αριστομένης Κουτσιαύτης δεν χαρίστηκε στους Δημήτρη Κολοβέτσιο (15′) και Τόμας Πέκχαρτ (34′).

Πιο Αναλυτικά

1 Κόκκινη: Πολ Ουρτάδο, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Ντοντό, Μίλος Ντέλετιτς.

7 Κίτρινες: Άντονι Φατιόν.
6 Κίτρινες:
Παβέλ Φάρκας, Μίλος Ντέλετιτς.
5 Κίτρινες: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Θωμάς Ναζλίδης.
4 Κίτρινες: Βασίλης Ρέντζας, Νίκος Γκόλιας.
3 Κίτρινες: Νίκος Αναστασόπουλος, Γιάνις Ικαούνιεκς.
2 Κίτρινες: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Νίκο Βαρέλα, Ντοντό, Λελονγκονόλο Μασαλέσα, Ανδρέας Αβραάμ.
1 Κίτρινη: Βασίλης Κουτσιανικούλης, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Πάμπλο Γκαγιέχο, Δημήτρης Καπός, Αμίτ Γκουλουζάντε, Άντναν Αγκάνοβιτς, Αντόνιο Ρέγες.