Χάντερσφιλντ – Τότεναμ 0-2

Ο Κέιν ήταν σούπερ, πέτυχε δυο γκολ και η Τότεναμ έφυγε με σημαντικό διπλό (2-0) από την έδρα της Χάντερφιλντ. Στην τετράδα οι Σπερς.

Η Τότεναμ παίρνει τα πάνω της και ο αρχηγός δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση. Δεύτερη σερί νίκη για τους Σπερς, καθώς επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Χάντερφιλντ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν. Πολύ δυνατό ξεκίνημα για την Τότεναμ, η οποία πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο 10λεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες. Στο 7′ από σέντρα του Τρίπιερ, η κεφαλιά του Ρόουζ πέρασε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κέιν δεν μπόρεσε από κοντά να ανοίξει το σκορ. Η πίεση των Λονδρέζων γινόταν ολοένα και πιο έντονη, με τον Σον να μη μπορεί από κοντά στο 19′ να βρει δίχτυα.

Ωστόσο, στο 25ο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Ο Τρίπιερ έβγαλε τη σέντρα και ο Κέιν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Σούπερ η συνεργασία τους, άλλωστε ήταν η έβδομη ασίστ προς τον διεθνή φορ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 31′ για να κάνουν οι γηπεδούχοι την πρώτη φάση, με τον Λεβ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η Τότεναμ είχε την ουσία και στο 33′ ο Ρόουζ ανατράπηκε από τον Χαντερτζιονάι και ο Κέιν από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Αλλωστε, έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ (τέσσερα) στο John Smith’s Stadium. Οι Σπερς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στη συνέχεια του ματς, αλλά σε δυο περιπτώσεις Μόουρα και Γουανιάμα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Χάντερφιλντ: Λεσλ, Γιόργκενσεν, Λεβ, Σκίντλερ (71’Μπενζά), Κονγκολό (29′ Χαντερτζιονάι), Ντουρμ, Χογκ, Μόι, Πρίτσαρντ (85′ Μουνιέ), Μπίλινγκ, Ντεπουάτρ

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν (46′ Γουανιάμα), Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Σάντσες, Ντεμπελέ (46′ Γουίνκς), Λούκας, Ντάιερ, Σον (90′ Σισοκό),  Κέιν

Χάντερσφιλντ - Τότεναμ 0-2

Πηγή: gazzeta.gr