(Χ)αμογέλασε στο τέλος η Λάρισα 2012!
Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας πήρε η Λάρισα 2012 σήμερα το απόγεμα, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τις Νέες Καρυές με 1 – 1.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Οι Νέες Καρυές ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, με τον Νίκο Μανώλη μόλις στο 7ο λεπτό, όμως το συγκρότημα της Λάρισα 2012 κατάφερε να πάρει τον βαθμό με τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Κίτσιο στο τέλος της αναμέτρησης.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού και στο 7ο λεπτό, ο Νίκος Μανώλης με ένα δυνατό σουτ έξω από τον χώρο της μεγάλης περιοχής, κατάφερε να κερδίσει τον Παπαζήση και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 1 – 0.
Οκτώ λεπτά μετά, ο Αλέξης Τσικρίκας δοκίμασε ένα σουτ από καλή θέση για τους γηπεδούχους, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 30ο λεπτό, με τον Δημήτρη Κίτσιο που βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, όμως δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του πορτιέρο, Ζεϊμπέκη.
Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, ο Τάσος Μάντζας εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση για την Λάρισα 2012, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς αυτή σταμάτησε στο «Γ» της εστίας των Νέων Καρυών.
Στο δεύτερο μέρος και στο 65ο λεπτό, ο Βάιος Κανάκης βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Δέκα λεπτά μετά, ο Πάρης Πασχούδης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαζήση και σούταρε για να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως ο πορτιέρο της Λάρισα 2012 έδειξε τα αντανακλαστικά του και εξουδετέρωσε την ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και στο 84ο λεπτό, ο Δημήτρης Κίτσιος ήταν εκεί για να φέρει το ματς στα ίσια και το κατάφερε με ένα σουτ από θέση βολής, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1 – 1.
Οι Συνθέσεις
Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Περδίκης, Πιστόλας, Γκούγκλας, Καραγιάννης (70′ Πασχούδης), Χίος (46′ Κυριακάκης), Νίκα (75′ Παπακωνσταντίνου), Κανάκης, Μανώλης, Τσικρίκας.
Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Παν., Αγγελόπουλος, Γκόλτσιος (15′ Μπαστούνης), Φλώρος Αντ., Βασιλείου, Δόνος, Στρατής (80′ Φλώρος Ν.), Μάντζας (70′ Κίτσιος Π.), Κίτσιος Δ., Σκέντζας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης Αν., Γκρέτσης Β., Λάκης Μ.











