“Χ”αρακίρι η Νίκαια!
Σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχε μονόπλευρο ενδιαφέρον για το τελικό σκορ, η ΑΕΔ Νίκαιας που “καιγόταν” για το τρίποντο, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει το “μίνι”… προβάδισμα του 1 – 0, αποσπώντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας από την Δήμητρα Γιάννουλης.
Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός
Ενώ όλη την εβδομάδα στα καφενεία της Νίκαιας, θέμα συζήτησης ήταν ο “άσσος” της Κυριακής που οποιονδήποτε τρόπο κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης, τελικά το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου δεν τα κατάφερε, κάνοντας “χαρακίρι” στην επανάληψη της αναμέτρησης και χάνοντας το υπέρ-πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι με τον φυσικό τους ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, βρήκαν δίχτυα. Ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος σέντραρε στο 40ο λεπτό για τον Πασχάλη Μπακαρτζή, που με κεφαλιά κέρδισε τον Παναγιωτόπουλο για το 1 – 0 των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι όταν βαθμολογικά αδιάφοροι, δεν χαρίστηκαν και στο 65′ ισοφάρισαν το παιχνίδι έπειτα από σέντρα του του Βασίλη Σπανού και σουτ του Θάνου Νασιάκου από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.
Παρά τις όποιες προσπάθεις των γηπεδούχων για τέρμα με αποκορύφωμα αυτήν στο 80′ (σέντρα του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και πλασέ του Πασχάλη Μπακαρτζή η μπάλα σύριζα άουτ) δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο “ανάσα” για την παραμονή του συλλόγου στην “μεγάλη κατηγορία και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά.
Οι Συνθέσεις
ΑΕΔ Νίκαιας (Πασχάλης Μπακαρτζής): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής, Τίκας (65′ Πανδρεμένος), Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ. (75′ Μάρκου), Τριανταφυλλόπουλος, Γκουζιώτης.
Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Μιχαήλ, Ναΐμ, Νασιάκος, Φατούρας (46′ Γκαλγκανόπουλος), Μαντζαφλάρας, Ματούλας, Μπαμπάλης, Κοταρέλας, Καραβασίλης, Σπανός.
Διαιτητική Τριπλέτα
Γεωργίου, Αθανασούλας, Γκόγκος.











