«Χαρούμενος που έμεινα»

Ευχαριστημένος με την παραμονή του στη Λεβάντε εμφανίστηκε ο Νίκος Καράμπελας, λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο Έλληνας μπακ αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στην ισπανική ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως το κλίμα στα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας είναι εξαιρετικό.

Αρχικά, ο Καράμπελας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στη Λεβάντε για δύο ακόμη χρόνια. Τα αποδυτήρια της ομάδας είναι μια τρέλα, είμαστε σαν μια οικογένεια και περνάμε πολύ ωραία. Καλύτερα δεν γίνεται. Στον πρώτο μου χρόνο δεν έπαιξα πολύ, παρά μόνο σε κάποια ματς στην Ευρώπη. Φέτος μέχρι το Νοέμβριο συνέβαινε το ίδιο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε είκοσι παίκτες και δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν και να παίζουν όλοι, αλλά όταν η ομάδα χρειάζεται κάποιον είναι πάντα έτοιμος. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να δουλεύεις σκληρά στην προπόνηση, είτε παίζεις είτε όχι, γιατί οι ευκαιρίες κάποια στιγμή θα έρθουν».