«Χρυσώνει» τον Πογκμπά η Παρί
Έτοιμη να καταβάλλει το ποσό των 70 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους είναι η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.
Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ο Ρολάν Μπλαν θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή των Παριζιάνων με τον διεθνή Γάλλο να φαντάζει ιδανικός για να καλύψει το κενό στο χώρο του κέντρου.
Από την πλευρά της η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τόσο… φθηνά τον πιο ανερχόμενο ποδοσφαιριστή της, ο οποίος τη φετινή χρονιά μετράει 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπιανκονέρι», έχοντας πετύχει επτά γκολ και έχοντας δώσει δέκα ασίστ.
Πηγή: sport-fm.gr











