Χωρίς κόσμο στη Λαμία ο Πανιώνιος

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη, αλλά και η μενονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Πανιωνίου για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λαμία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι κυανέρυθροι φιλοξενούνται από τους κυανόλευκους τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική της Superleague, με την ανακοίνωση του υπουργείου να αναφέρει πως η απαγόρευση επιβλήθηκε για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ανακοίνωσε για το συγκεκριμένο ματς εξέδωσε και αστυνομική διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων, των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, την προσεχή Δευτέρα (02-10-2017) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 4 της υπ’ αριθ. ΥΠΟΠΑΙΘ/ ΓΔΥΑ/ ΔΤΥ/ ΤΜΑΕ/ 229158/ 12878/ 1821/ 237, από 20-08-2015 Κ.Υ.Α. (Κοινή Υπουργική Απόφαση), εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει ποινικών αδικημάτων, κατά την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων.

Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι σύμφωνα με τον νόμο 2472/97 (Προστασία ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων), ορίζεται εκτός των άλλων και το δικαίωμα αντίρρησης και πρόσβασης, το οποίο ασκείται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ. Λαμίας)».

Πηγή: gazzetta.gr