Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Οι Ακρίτες προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς ενόψει Ατρόμητου, με τον Μίλαν Ράσταβατς να βλέπει τους παίκτες του να προπονούνται δίχως προβλήματα.

Με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (3/3, 17:15).

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής έριξαν το βάρος σε τομείς της τακτικής.

Ανασταλτικότητα, επιθετική οργάνωση και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε το «μενού» της ημέρας με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν την ένταση.

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς και Δήμος Μπαξεβανίδης.

Πηγή: gazzetta.gr