Χωρίς Χουτεσιώτη στη μάχη της οκτάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς Χουτεσιώτη στη μάχη της οκτάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με μία απουσία πάει στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την συμμετοχή του στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος, με τον Πάμπλο Γκαρσία να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλα τα μεγάλα όπλα του.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό και έκανε άλμα για την πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο καλείται να πάρει αποτέλεσμα και κόντρα στον Παναθηναϊκό για να μπει στις θέσεις 5-8. Για το παιχνίδι κόντρα στο “τριφύλλι” ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει να διαχειριστεί καμία απουσία με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρομήτου

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (09/03, 19:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Μπρόρσον, Μουντές, Κίνι, Πομόνης, Ουεντραόγκο, Καραμάνης, Παλμεζάνο, Καλοσκάμης, Μίχορλ, Γιουμπιτάνα, Ουάρντα, Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Μπάκου, Τζοβάρας, Τσαντίλας.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τσακμάκης, Τσιγγάρας και Χουτεσιώτης.//ΝΚ.

@ Photo Credits: ΙΝΤΙΜΕ

Πηγή: ertsports.gr