Ψάχνει χαφ ο Δικέφαλος του Βορρά
Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν άμεσα ένα κεντρικό χαφ, όμως θεωρείται δύσκολο αυτό να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα περισσότερα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα, Ράγιος… η ΠΑΕ τα διαψεύδει. Στην αναμονή βρίσκεται ο Κλιχ.
Όπως δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Στην ΠΑΕ λοιπόν φορτσάρουν για να έρθει στην Θεσσαλονίκη πριν την αλλαγή του χρόνου ένας κεντρικός χαφ. Οι επαφές έχουν γίνει και πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, όμως θεωρείται απίθανο αυτό να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα και προέρχονται από ομάδες του Ισραήλ όπως ο Ράγιος… η ΠΑΕ τα διέψευσε.
Στην αναμονή βρίσκεται ο Κλιχ που είναι ίσως το μοναδικό όνομα που έχει γραφτεί και ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν το διαψεύδει. Ο Πολωνός περιμένει στο ακουστικό ειδοποίηση από την ΠΑΕ για να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.











