Ψάχνονται για προπονητή…
Μετά και την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου από τον Δημήτρη Ζάχο, η Νέα Νίκη Νίκης πλέον βάζει “πλώρη” για προπονητή, ξεκινώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά από το “μηδέν”.
Από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον της ομάδας, οι άνθρωποι της Νίκης φέρονται να έχουν ήδη πλησιάσει αρκετούς φερόμενους ως υποψήφιους ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας με τα πρώτα ονόματα που να βγαίνουν στο “φως” της δημοσιότητας να είναι αυτά των Γραβάνη, Ντίστα και Τσεκούρα.
Μάλιστα πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διοικούντες της Νίκης θα επιθυμούσαν εκ νέου συνεργασία με τον Ηλία Αρβανίτη, με τον οποίο οι δρόμοι τους χώρισαν λίγες “στροφές” πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα πρέπει να λυθούν πρώτα, πριν ο “κουστουμαρισμένος” επιστρέψει για τρίτη θητεία στους “μπλε”.











