Όταν η Μπαρτσελόνα… διέσυρε την Ρεάλ στο «σπίτι» της! (pic & vid)

Σαν σήμερα το 2009 η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην Καταλονία από τη Μαδρίτη έχοντας διασύρει την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-6.

2/5 του 2009: Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται έξι… χαστούκια από την Μπαρτσελόνα και πέφτει στο χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ταπεινωμένη.

Αυτή ήταν κι η πιο μεγαλειώδης εκτός έδρας εμφάνιση της Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» έκανε το λάθος να ανοίξει το σκορ με τον Ιγκουαΐν στο 14′. Από εκεί και πέρα η παρέα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε ό, τι ήθελε.

Από το 18′ μέχρι το 35′, τα Ανρί, Πουγιόλ και Μέσι έστειλαν την Μπάρτσα στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 1-3.

Ο Ράμος μείωσε σε 2-3, αλλά κάθε ελπίδα φίλου της Ρεάλ έσβησε εκεί.

Ο Ανρί βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς, δύο λεπτά αργότερα και στο 75′ ο Μέσι κάνει το 2-5. Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει από τον Πικέ και το 2-6 αναγράφεται στο φωτεινό πίνακα του «Μπερναμπέου».

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Μετσέλντερ, Καναβάρο, Χάιντσε, Γκάγκο, Ντιαρά, Μαρσέλο, Ρόμπεν, Ιγκουαΐν, Ραούλ.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Τουρέ, Τσάβι, Ινιέστα, Ανρί, Ετό, Μέσι 

 

 

Όταν η Μπαρτσελόνα... διέσυρε την Ρεάλ στο «σπίτι» της! (pic & vid)

Πηγή: gazzeta.gr