22/09/00 – 22/09/18

O Βook-nomikarios έχει γενέθλια στην ιστοσελίδα του, την ιστορικότερη στο εν λόγω αντικείμενο, εισέρχεται στο 19ο έτος ζωής και ο ίδιος μπαίνει στη μηχανή του χρόνου για να ταξιδέψει 18 χρόνια πίσω.

Ήταν Πέμπτη 21/09/00, βρισκόμουν με παρέα στη Φωκίωνος Νέγρη (δεν παρίστανα το ρεμάλι, ήμουν καλό και ντροπαλό παιδί όντας φοιτητής στη Ν.Ο.Π.Ε., εν πορεία χάλασα) όταν με κάλεσε στο κινητό (παντόφλα νούμερο 45 με κεραία το λιγότερο 10 εκατοστών) ο Voudas για να με ενημερώσει ότι απ’ το πρωί της Παρασκευής θα είμαστε on line ! Τότε δεν έβαζα καπέλα, για την ακρίβεια μάκραινα κιόλας το μαλλί μου, αλλά αντίθετα φορούσα αισθητά μικρότερα νούμερα ένδυσης, ενώ η ξυριστική μου μηχανή δεν χρησίμευε για την κόμη μου, αλλά για να μην έχω γένια (άτιμε χρόνε, το στοίχημα μαζί σου δεν το κερδίζει κανείς και ποτέ). 

Είχα σκεφτεί 2 επιλογές για τ΄ όνομα της ιστοσελίδας μας. Η πρώτη ήταν Betoasis (επειδή ήμουν / είμαι fan του μουσικού συγκροτήματος Oasis, συν το γεγονός ότι ο frontman τους, Liam Gallagher, έχει γενέθλια 21/09, αλλά θεωρήθηκε κατόπιν συζητήσεων αρκετά “εφηβική πρόταση” και απορρίφθηκε, ασχέτως αν και το Betoasis παραπέμπει και σε στοιχηματική όαση) και η άλλη ήταν η προφανής που εγκρίθηκε. 

Εννοείται, ότι το σλόγκαν “You’ll never bet alone” ήταν δικής μου έμπνευσης, χωρίς να έχω ουδεμία οπαδική σχέση με τη Λίβερπουλ (αρκετοί το ταύτισαν χωρίς να υφίσταται λόγος). 
 
Tα πρώτα μας σημεία (αυτά της Παρασκευής, 22/09/00) ήταν ANTEΡΛΕΧΤ – ΛΙΡΣ -> 1 (5-2) στο 1.25, ΖΥΡΙΧΗ – ΥΒΕΡΤΟΝ -> 1 (5-0) στο 1.90 και ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ -> 1 (3-1) στο 1.80 !  Σίγουρα αυτό βοήθησε στο να γίνουμε ταχύτατα πιο γνωστοί και να κυκλοφορήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα τα νέα μας. 

Είμαστε η ιστορικότερη ιστοσελίδα στο αντικείμενο του στοιχήματος, καθώς οι δύο προγενέστερες δυστυχώς (και το εννοώ)  δεν υφίστανται. 

Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε επίπεδο γνώσεων, αναλύσεων, προτάσεων και στοιχηματικών κερδών.   

Φέτος, το έτος 2018, στην ενηλικίωσή του, το Bet With Me λειτούργησε πιο επαγγελματικά από ποτέ. Γεμίσαμε τσέπες και κλείσαμε στόματα με την κερδοφορία KAI των 4 ταμείων μας από 01/01/2018, τόσο στα παρολί των φαβορί για τα tips (που τόσο είχαν χλευαστεί απ’ αυτούς που δεν έχουν ούτε 1% yield στα δικά τους “ταμεία”), όσο και στο live betting, στις ισοπαλίες / μικρά αουτσάιντερ (speculative bets), αλλά και στα ειδικά στοιχήματα  με ημίχρονα / τελικά, πέναλτι και άλλα (hedging bets). 

Μαζί με αυτή τη θριαμβευτική (όπως διαγράφεται) χρονιά έγινε και ο διαχωρισμός των παιχτών που παίζουν στοίχημα ΣΟΒΑΡΑ με στόχο το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ και αυτών που απλώς περνάνε την ώρα τους τζογάροντας σε καφενειακό επίπεδο (το οποίο δεν είναι επ ουδενί μεμπτό, όμως δεν υφίσται λόγος ν’ ακολουθούν ένα επαγγελματικό site).

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας όλα αυτά τα έτη.  

Με σεβασμό, 

www.bwm.gr

You’ll never bet alone !

22/09/00 - 22/09/18

Πηγή: gazzeta.gr