EuroLeague: Το Μουντιάλ… άλλαξε ώρα στο Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι

Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η ώρα για την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ 2022 πλησιάζει και η μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, έφερε ήδη την πρώτη αλλαγή σε επίπεδο EuroLeague. Για την ακρίβεια, η ώρα έναρξης του αγώνα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 10η αγωνιστική (24/11) μεταφέρθηκε από τις 20:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 18:30.

Ο λόγος; Ο αγώνας που θα δίνει εκείνη την ημέρα (24/11, 21:00) η Εθνική Σερβίας με αντίπαλο τη Βραζιλία, ο οποίος συγκεντρώνει φυσικά και πολύ μεγάλο (τηλεοπτικό) ενδιαφέρον, ιδίως για το σερβικό κοινό.

Πηγή: Sport24.gr