Formula 1, GP Ουγγαρίας: Οι αγωνοδίκες ακύρωσαν τον Σεμπάστιαν Φέτελ λόγω… καυσίμου
Το απόγευμα της Κυριακής 1 Αυγούστου, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του podium με την Άστον Μάρτιν. Λίγες ώρες αργότερα όμως, οι αγωνοδίκες τον έθεσαν εκτός της τελικής κατάταξης (επί της ουσίας τον απέβαλαν από τον συγκεκριμένο αγώνα) επειδή δεν υπήρχε στο ρεζερβουάρ του αρκετή ποσότητα καυσίμου.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκε στο ντεπόζιτό του ποσότητα καυσίμου μικρότερη του 1 λίτρου που απαιτείται, για να γίνει ο κατάλληλος ποιοτικός έλεγχος.
Έτσι, μηδενίστηκε στον αγώνα, με τον Λιούις Χάμιλτον της Μερσέντες να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και τον Κάρλος Σάινθ της Φεράρι να καταλαμβάνει, εν τέλει, την τρίτη.
Πηγή: Sport24.gr











