Game 2 Νάγκετς – Μπλέιζερς 90-97: Break το… αλύγιστο Πόρτλαντ και 1-1! (vids)

Oι Μπλέιζερς κατάφεραν να κάνουν break (97-90) στο Game 2 μέσα στο Ντένβερ, αφού άντεξαν στην αντεπίθεση των Νάγκετς στο τέλος και πλέον η σειρά βρίσκεται στο 1-1.

Είναι… σκληρά καρύδια και συνεχίζουν να το αποδεικνύουν οι Μπλέιζερς.

Το Πόρτλαντ… έσπασε την έδρα των Νάγκετς, αφού επικράτησαν με 97-90 μέσα στο Ντένβερ. Με αυτόν τον τρόπο έφερε τη σειρά της Δύσης στο 1-1 και έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο σκληρή ομάδα είναι.

Για τους νικητές ο ΜακΚόλουμ είχε 20 πόντους, ο Καντέρ μέτρησε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Λίλαρντ είχε 14 με 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ

Στον αντίποδα ο Γιόκιτς είχε 16 πόντους και 14 ριμπάουντ, 14 με 11 ριμπάουντ είχε ο Μίλσαπ και 15 ο Χάρις.

Οι Μπλέιζερς δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο στους Νάγκετς και προηγήθηκαν με 50-35.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο, αφού η παρέα του Λίλαρντ κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 78-64,έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Καντέρ με 15 πόντους.

Στο τελευταίο 12λεπτο το Ντένβερ αντέδρασε και έριξε τη διαφορά στους 7 (91-84), με το τρίποντο του Μάρεϊ, 3 λεπτά πριν τη λήξη. Ο Γιόκιτς είχε την ευκαιρία να μειώσει στους 2 πόντους, 26 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά αστόχησε σε τρίποντο και έτσι ο Χουντ έκανε 2/2 βολές στη συνέχεια και… κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Πηγή: gazzeta.gr