H Ξάνθη έχει τον δικό της «Λιβάγια» – Επίσημη η νέα προσθήκη
Ακόμη μία, την 12η, μεταγραφή της ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟ Ξάνθη. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς προχωρά και συνεχίζει την ενίσχυσή της με τον 28χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με την Κ19 και Κ-20 της Κροατίας, Μάρκο Τεσίγια.
Άφησε την Σπάρτακ Τρνάβα και την πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο πρότζεκτ της Ξάνθης. Σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει 196 συμμετοχές με 14 γκολ και 17 ασίστ με τις Σπλιτ, Ντουγκοπόλιε, Ζαντάρ, Ζάγκρεμπ, Γκόριτσα και Σένιτσα, σε Κροατία, Σλοβακία και Σλοβενία που έχει αγωνιστεί σε Α! και Β! Εθνικές Κατηγορίες. ‘Έρχεται σε ανοδική φάση της καριέρας του με πρόσφατες συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League! Αναμένεται να δώσει τρεξίματα στο χώρο του κέντρου ενώ στα πρώτα φιλικά είδαμε και τις πρώτες δημιουργικές ικανότητες. Αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και είναι 28 ετών.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματίας ποδοσφαιριστή MARΚO TESIJIA.
Ο 28χρονος μέσος, ήρθε στην ομάδα μας με 196 συμμετοχές με 14 γκολ και 17 ασίστ με τις προηγούμενες ομάδες του στα κορυφαία πρωταθλήματα της Κροατίας, της Σλοβακίας και της Σλοβενίας. Στο παρελθόν ήταν διεθνής με τις Κ-20 και Κ-19 της Κροατίας.
Marko, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»
Πηγή: xanthi-sport
The post H Ξάνθη έχει τον δικό της «Λιβάγια» – Επίσημη η νέα προσθήκη appeared first on Mikriliga.com.
Πηγή: mikriliga.com











