NBA: Ο Λίλαρντ υπερασπίστηκε τον Γκριν για τη φάση με τον Σαμπόνις

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ δεν πιστεύει ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε επίτηδες τον Ντομάντας Σαμπόνις στην επίμαχη φάση του Game 2 ανάμεσα σε Κινγκς και Γουόριορς.

Κεντρικό θέμα συζήτησης στον μπασκετικό πλανήτη έχει γίνει η φάση στην οποία ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε στο στήθος του πεσμένου στο παρκέ Ντομάντας Σαμπόνις, χρεώθηκε με flagrant 2 και αποβλήθηκε από Game 2 των Κινγκς με τους Γουόριορς περίπου 7 λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ υποστήριξε τον παίκτη των Γουόριορς, θεωρώντας πως η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τον Λιθουανό σέντερ των Κινγκς, αφού αυτός κρατούσε το ένα πόδι του Γκριν, μη αφήνοντας του χώρο να κινηθεί και να πατήσει το άλλο του πόδι στο παρκέ.

Για την ακρίβεια ο Λίλαρντ έγραψε: “Take φάουλ από τον Σαμπόνις. Δεν νομίζω ότι ο Ντρέι προσπάθησε να τον πατήσει, απλά εκεί κατέληξε λόγω ισορροπίας”.




Πηγή: Sport24.gr