No goal το λονδρέζικο ντέρμπι
Άρσεναλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο λονδρέζικο ντέρμπι, έτσι η Λίβερπουλ έπιασε στην κορυφή τους “κανονιέρηδες” και είναι πρώτη, καθώς καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Το ματς γενικότερα δεν ήταν καλό, καθώς είχε μόλις τρεις καλές φάσεις, ενώ ο πρώτος από τον 5ο έχει δύο βαθμούς διαφορά.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Τσέλσι ήρθε στο 32′ με το σουτ του Φρανκ Λάμπαρντ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βόιτσεχ Στσέσνι.
Η Άρσεναλ από την άλλη έγινε ουσιαστικά για πρώτη φορά απειλητική στο 79′, με τον Ολιβιέ Ζιρού να βρίσκεται σε καλή θέση στη περιοχή από αριστερά, αλλά το αριστερό του σουτ στην κίνηση ήταν άστοχο.
Στο 85′ ο Γάλλος στράικερ έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς πλάσαρε λίγο έξω από την μικρή περιοχή και απέκρουσε σε κόρνερ ο Πετρ Τσεχ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάλεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ Ροζίτσκι, Μεσούτ Εζίλ, Ζιρού.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Ουίλιαν (77′ Οσκάρ), Αζάρ (73′ Σέρλε), Τόρες (87′ Νταβίντ Λουίζ).











