NO LIMITS 16 ”THE PRETENDER”

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή μαχητών έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρισα.


Μετά από 15 απόλυτα πετυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Χανιά ,Ηράκλειο, Κύπρο, δεκάδων τηλεοπτικών μεταδόσεων σε ΣΚΑΙ, NOVA, FOX INTERNATIONAL, διεξαγωγή του show σε θέατρα , Ολυμπιακά Στάδια, Κάστρα, συνεδριακά κέντρα, η διοργάνωση που πρόσφατα έκλεισε πέντε χρόνια ανοίγει ένα νέο κύκλο ξεκινώντας από την πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, τη Λάρισα και το Κλειστό Νεάπολης, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, που είναι και η μοναδική γυναίκα διοργανώτρια αγώνων KICK BOXING στον κόσμο, φέρνει στην πόλη μας τους καλύτερους Έλληνες επαγγελματίες μαχητές και υπόσχεται ότι παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες συνθήκες οι θεατές που θα προσέλθουν το βράδυ του Σαββάτου στο Στάδιο, θα ενθουσιαστούν με τις εκπληκτικές μάχες μεταξύ κορυφαίων πρωταθλητών, θα θαυμάσουν επιδείξεις από όλους τους Συλλόγους της Θεσσαλίας, σε όλα τα στυλ πολεμικών τεχνών(καράτε, TAEKWONDO, kungfu, grappling, πάλη, κ.α.λ), θα ψυχαγωγηθούν με μουσικές από γνωστούς dj, με εντυπωσιακές χορογραφίες από το Dance Studio ‘’Burn the Floor’’, zumba, κ.α.λ, με συγκροτήματα μουσικά, art video, διαδραστικά event και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το show που θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο από τη NOVA, το TRT , 30 περιφερειακούς σταθμούς και διαδικτυακές πλατφόρμες, θα περιλαμβάνει και πολλά οδοιπορικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με λήψεις εναέριες και πλάνα από επίγεια συνεργεία με στόχο την προβολή μνημείων, αξιοθεάτων και επιφανών προσωπικοτήτων του τόπου μας.
Η Περιφέρεια και ο Δήμος Λάρισας στηρίζουν ως συνδιοργανωτές την καταξιωμένη διεθνώς παραγωγή που έρχεται στην πόλη της Λάρισας, με την υποστήριξη του γυμναστηρίου του Χρύσανθου Στοικίδη, FIGHT CLUB και οι αρχές του τόπου αποφασιστικά συσπειρώνονται με του αθλητικούς συλλόγους της πόλης προκειμένου να προβάλλουν από κοινού με το NO LIMITS το μήνυμα της διοργάνωσης που δημιουργήθηκε το 2006 για να θυμίζει στους Έλληνες τι σημαίνει Ελληνική ψυχή.

Μια τόσο δύσκολη εποχή η επιστροφή στις ρίζες μας και η αφύπνιση ως προς το Ελληνικό μαχητικό πνεύμα επιβάλλεται.
Οι παραγωγοί θα διατηρήσουν ένα μικρού κόστους εισιτήριο(10 ευρώ) προκειμένου να διευκολυνθεί ο κόσμος και να προσέλθει να παρακολουθήσει το show, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν, στο πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου, που δημιούργησε ο δάσκαλος ειδικής αγωγής, Δημήτρης Χουλιαρός, για την αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης και αναπηρίας, ‘’ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΓΟΥ’’, καθώς και στο κέντρο απεξάρτησης από εθισμούς και ναρκωτικά, με έδρα το Ν. Ρύσσιο Θεσσαλονίκης, ‘’ΑΡΩΓΗ’’.

Οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν 18:30, στις 19:00 θα ξεκινήσουν ερασιτεχνικές αγώνες με αθλητές από Συλλόγους της Λάρισας(Μονομάχοι Λάρισας του Νίκου Κοτασίδη, FIGHT CLUB του Χρύσανθου Στοικίδη, Πολεμιστές του Παναγιώτη Τσεκούρα, Πολυνίκης του Γιάννη Κοτρούτσου και αντιπάλους από την Καρδίτσα, το Βόλο, τα Τρίκαλα, Γιάννενα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και στις 20:00 θα ξεκινήσει το show με έξι επαγγελματικούς αγώνες KICK BOXING μεταξύ άλλων.
Στην επαγγελματική βραδιά θα δούμε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, μια τετράδα μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών της χώρας στην κατηγορία των 81kg, με στόχο να προκύψει ο ένας νικητής που θα διεκδικήσει(pretender) τη ζώνη – τίτλο του θεσμού ΝΟ LIMITS CHAMPION BELT(φέρει ως σύμβολο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου), στην Πάτρα το Φεβρουάριο στο NO LIMITS 16, από τον κάτοχο τον Καβαλιώτη Βασίλη Καραγιαννίδη.
Οι τέσσερεις κορυφαίοι είναι οι : Αλέξανδρος ‘’HITMAN’’ Γκερέκος(Κέρκυρα), Νίκος ‘’SPIDER’’ Σφακιανός(Αθήνα), Bessem ‘’Black Panther’’ Belkir(Τυνησία) και Στέφανος’’Spartan’’ Κωνσταντελόπουλος(Αθήνα). Δύο ημιτελικοί λοιπόν και ένας τελικός την ίδια νύχτα.
Επιπλέον για τίτλο θα παίξουν ο Θανάσης ‘’Lottaoore’’ Μιχαλούδης( Αθήνα) εναντίον του Γιάννη ‘’destroyer’’ Στοφορίδη(Καβάλα) για την κατηγορία των 100kg , ενώ για την κατηγορία των 60 kg τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Housine ‘’Jaguar’’ Ghouchen(Τυνησία) με τον Κώστα ‘’Ripper’’ Παπαδέλη(Καβάλα).
Έκπληξη θα αποτελέσει η μάχη μεταξύ δύο σπουδαίων πρωταθλητριών που καθόλου στο αδύναμο φύλο δεν ανήκουν, η Μανιάτισσα Κάλλια ‘’PRINCESS OF MANH’’ Κουρούνη και η Θεσσαλονικιά Δήμητρα ‘’ SWEET THUNDER’’ Κουκουσέλα θα δώσουν τν ψυχή τους για τη νίκη στην κατηγορία των 60kg.
Η διοργανώτρια έχει στόχο να καταπλήξει με τους συντελεστές της διοργάνωσης και τους συλλόγους της πόλης το Θεσσαλικό κοινό, να μας ψυχαγωγήσει, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα και να βγούμε από το Κλειστό Νεάπολης με την πεποίθηση ότι η Ελληνική Ψυχή δεν έχει όρια…….

NO LIMITS 16
‘’THE PRETENDER’’
Σάββατο 12/11/11
ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ 20:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΗΜΟΥ