O Πέρκινς αποκάλυψε… επανασύνδεση Ντουράντ με Ουέστμπρουκ! (vid)

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Κέντρικ Πέρκινς στην εκπομπή του Κέβιν Γκαρνέτ, στάθηκε στη σχέση του Κέβιν Ντουράντ με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έχουν πέσει… γέφυρες επανασύνδεσης.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι μετά το ρεκόρ του Ράσελ Ουέστμπρουκ στα triple doubles, ο Κέβιν Ντουράντ του έστειλε μήνυμα και είχαν μια όμορφη συνομιλία: «Άρχισαν πάλι να μιλάνε» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα εξηγώντας το σκηνικό. 

Επίσης άφησε τα πάντα ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του KD λέγοντας ότι μπορεί και να επιστρέψει στην Οκλαχόμα για να παίξει ξανά μαζί με τον RW. Και αυτό διότι θεωρεί ότι ο Ουέστμπρουκ δεν είναι ο τύπος του παίκτη και του ανθρώπου που θα φύγει από τους Θάντερ

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

Πηγή: gazzeta.gr