The day after… yesterday!

Και εάν νομίζαμε ότι στη Κέρκυρα και στα Γιάννενα τα είχαμε δει όλα, μάλλον δεν περιμέναμε τη μάχη του ARENA με τον ΠΑΟΚ!

Έχοντας περάσει πλέον λίγες ώρες από το χθεσινοβραδινό «ναυάγιο» της ΑΕΛ για την 11η εξ΄ αναβολής αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA, ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται από το πρωί της Πέμπτης να βάλουν στην άκρη την εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να κοιτάξουν… κατάματα τον επόμενο αντίπαλο, την ομάδα της Κασσιόπης, όπου με πιθανή τους νίκη, προσπερνούν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στον βαθμολογικό πίνακα και παίρνουν βαθιά τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα.

Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πλην του Ντοντό (χάνει τη σεζόν). Και με αυτούς καλείται να βρει άμεσα λύσεις που θα επιστρέψουν στην ΑΕΛ και πάλι τα χαμόγελα.