This is Juve…
Οπως και πέρυσι, η Μίλαν προηγήθηκε στο Τορίνο, όμως η Γιουβέντους είχε τον τρόπο να επιστρέψει και να πάρει την πρόκριση με γκολ του Βούτσινιτς στην παράταση (2-1).
Πολλές ομοιότητες με την περσινή συνάντηση των δύο ομάδων στο Coppa Italia είχε η φετινή, με την Γιουβέντους να μην ενοχλείται καθόλου από αυτή την εξέλιξη. Οι Ροσονέρι προηγήθηκαν νωρίς, οι Μπιανκονέρι ισοφάρισαν και πίεσαν ειδικά στο πρώτο μέρος για το προβάδισμα και παρότι από το 75′ και μετά έπαιξαν άμυνα, όπως και πέρυσι με γκολ του Βούτσινιτς, πήραν τη μεγάλη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την Λάτσιο.
Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε τους πρωταθλητές με αρκετές αλλαγές, όμως μπόρεσε να πάρει εκδίκηση από τους Ροσονέρι για την ήττα στο πρωτάθλημα στο Μιλάνο.











