Επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή (4/10) ο Λιβάι Γκαρσία

Επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή (4/10) ο Λιβάι Γκαρσία

Μετά τον τραυματισμό που είχε στο τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποδεσμεύτηκε την Παρασκευή (2/10) των υποχρεώσεων του στην Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στον αγώνα με το Κουρασάο.

Την Κυριακή (4/10) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το κατά πόσο το όλο πρόβλημα έχει να κάνει με θλάση ή με κάτι πιο ελαφρύ.

Ως εκ τούτου καμία εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει πριν το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί.

Πηγή: ertsports.gr